Câteva cuvinte despre Mini Blenderul Portabil Electric MixUP PRO SmartVIBE

MixUP PRO SmartVIBE™ – Descoperă tehnologia avansată pentru o nutriție sănătoasă și energizantă!

MixUP PRO SmartVIBE™ este un mini blender portabil revoluționar ce combină inovația, autenticitatea și beneficiile pentru sănătate. Cu un design elegant și modern, acest blender îți oferă o capacitate mai mare și un motor puternic, pentru a-ți satisface rapid și eficient nevoile nutriționale și de energie.

Portabilitate și ușurință în mișcare

Cu o greutate de doar 500 grame și un design fără fir, acest mini blender devine companionul perfect pentru a fi luat cu tine oriunde. Indiferent dacă ești într-o călătorie, la sala de fitness, la serviciu sau acasă, acest mini blender portabil si compact îți permite să te bucuri de un pahar de suc sau smoothie în orice moment al zilei, fără efort.

Tehnologie avansată pentru performanță superioară

Performanța superioară este garantată de tehnologia avansată integrată în MixUP PRO SmartVIBE™. Motorul îmbunătățit și cele 4 lame din oțel inoxidabil asigură o performanță excepțională. Cu o viteză de amestecare de 15.500 de rotații pe minut, băutura ta preferată este gata în doar 30 de secunde. MixUP PRO SmartVIBE™ poate zdrobi cuburile de gheață, fructele congelate, frunzele și semințele, oferindu-ți un smoothie perfect omogen în câteva secunde.

Curățare rapidă și ușoară

Curățarea blenderului nu a fost niciodată mai ușoară. Mini blenderul portabil MixUP PRO SmartVIBE™ este rezistent la apă și poate fi spălat în mașina de spălat vase. De asemenea, beneficiază de funcția de auto-curățare, astfel încât poți adăuga doar apă și săpun lichid și să amesteci pentru o curățare rapidă și eficientă. Simplu și convenabil!

Calitate și siguranță garantate

Calitatea și siguranța sunt aspecte prioritare pentru acest micut blender, el fiind fabricat din materiale de înaltă calitate, precum PP și ABS, care sunt non-toxice și ecologice. Cu tehnologia Cold Spin + Centrifugal, MixUP PRO SmartVIBE™ extrage nutrienții sănătoși din fructe și legume, oferindu-ți o calitate superioară a sănătății și mai mult timp liber pentru tine.

Specificații tehnice

  • Capacitate: 500ml
  • 4 Lame 3D din oțel inoxidabil
  • Motor puternic de 15.500 rpm
  • Baterie de 2400mAh, cu încărcare rapidă
  • Funcție de auto-curățare
  • Curea pentru transport și design compact

Alege mini blenderul portabil MixUP PRO și transformă-ți rutina zilnică într-o experiență plină de savoare și nutriție! Cu ajutorul acestui blender portabil și performant, poți savura smoothie-uri și shake-uri delicioase oricând și oriunde ai nevoie de o doză rapidă de energie și vitalitate.