Suport mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare pentru mașina de spălat

Optimizează eficiența și protejează mașina de spălat

Mobilitate și ușurință în utilizare

Un suport mobil reglabil cu role îți oferă libertatea de a muta mașina de spălat cu ușurință. Indiferent dacă vrei sa elimini vibratiile sau trepidatiile, sau să o deplasezi pentru a curăța podeaua din jurul ei, sau să o repozitionezi în altă încăpere, suportul mobil îți oferă flexibilitatea necesară. Rolele glisante facilitează deplasarea fără efort, fără a fi nevoie să ridici sau să tragi mașina de spălat.

Suport mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare pentru mașina de spălat

Stabilitate și siguranță

Un alt avantaj important al suportului mobil reglabil este stabilitatea pe care o oferă mașinii tale de spălat. Cu un sistem anti-alunecare integrat, suportul te asigură că mașina rămâne ferm fixată în timpul ciclului de spălare, reducând astfel riscul de dezechilibrare și trepidație. Aceasta nu numai că protejează mașina de spălat, dar contribuie și la reducerea zgomotului și a vibrațiilor în timpul funcționării.

Protejarea podelei și a mașinii de spălat

Suprafața pe care este plasată mașina de spălat poate suferi uzură în timp, mai ales în cazul vibrațiilor și trepidațiilor excesive. Suportul mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare protejează podeaua împotriva zgârieturilor, alunecărilor și deteriorărilor cauzate de mișcarea mașinii. În plus, suportul ajută la reducerea tensiunii și a presiunii asupra mașinii de spălat, contribuind la prevenirea daunelor și prelungirea duratei de viață a acesteia.

Ușurință în curățare și întreținere

Suportul mobil reglabil facilitează accesul la partea inferioară a mașinii de spălat pentru curățare și întreținere. Poți efectua operațiuni de curățare, cum ar fi îndepărtarea prafului sau a reziduurilor, fără a fi nevoie să te apleci sau să te întinzi. Acest aspect simplifică procesul de menținere a mașinii într-o stare optimă de igienă și funcționare.

În concluzie, un suport mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare reprezintă o investiție valoroasă pentru mașina ta de spălat. Oferă mobilitate, stabilitate și siguranță în utilizare, elimina vibratiile, protejează podeaua și mașina de spălat, facilitează curățarea și întreținerea, contribuind astfel la o experiență mai plăcută și la prelungirea duratei de viață a aparatului.

FAQ (Întrebări frecvente):

Cum funcționează suportul mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare pentru mașina de spălat?

Acest suport mobil este prevăzut cu 6 role de plastic, care permit o deplasare ușoară a mașinii de spălat înainte și înapoi, facilitând accesul pentru curățenie. De asemenea, este dotat cu 2 frâne detasabile, care asigură o poziție stabilă și absorb vibratiile, permițând dispozitivelor să rămână pe rolele de transport chiar și în timpul funcționării.

Cum se ajustează dimensiunea bazei suportului mobil?

Baza suportului mobil poate fi ajustată ușor ca dimensiune, de la 47×47 cm până la 70×70 cm, astfel încât să includă o gamă destul de extinsă de electrocasnice, indiferent de producător sau dimensiuni. Această caracteristică vă oferă libertate și nu vă limitează posibilitățile în a utiliza suportul mobil pentru diferite aparate.

Ce greutate suportă suportul mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare?

Datorită designului constructiv și materialelor de calitate, acest dispozitiv suportă greutăți de până la 300 kg, oferindu-vă astfel libertatea de a-l utiliza pentru o gamă cât mai extinsă de produse electrocasnice.

Ce culori sunt disponibile pentru suportul mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare?

Suportul mobil este disponibil într-o gamă de 3 culori: alb,negru si argintiu, permițându-vă să alegeți în funcție de culoarea mobilierului sau a electrocasnicelor dumneavoastră.

Cum se montează și se utilizează suportul mobil reglabil cu role și sistem anti-alunecare?

Montarea și utilizarea suportului mobil sunt ușoare și comode. Este suficient să ajustați baza la dimensiunea potrivită, să montați aparatul de spălat sau uscătorul deasupra și să blocați rolele transportoare cu clemele laterale pentru a asigura stabilitatea. Astfel, veți beneficia de o stabilitate excelentă și de mobilitate ușoară pentru aparatul electrocasnic.