8 categorii de stickere de perete si utilizarea lor

1.Imprima o nota personala livingului cu un life-quote de bun-gust exprimat printr-un sticker de perete autentic

Ofera o emblema livingului tau cu un sticker de perete de tip “quote”. Sunt perfecte intr-o incapere care nu e incarcata de mobila si accesorii, unde mai avem nevoie de putin contrast pentru a umple atmosfera.

Surprinde-ti musafirii cu un sticker de perete pentru living, de efect, care va imbina armonios piesele de mobilier. Iata cateva exemple:

2. The last touch – stickere de perete pentru orice incapere unde e nevoie de acel “ceva”

Mai ai nevoie de putin contrast, oferit cu gust, intr-o incapere, dar o piesa de mobilier adauga prea multa greutate, iar stickerele de perete tip “quote” nu sunt pe gustul tau. Perfect. Alege un sticker decorativ de perete reprezentand artistic o imagine sau o schita, simbolizand natura, spiritul sau arta.

Sunt simple, de bun gust, si vor schimba amprenta caminului tau:

3. Daca vrei culoare si ceva mai putin traditional …

… vei alege stickerele de perete 3D. Nu reprezinta o alegere usoara, si nu sunt usor de  armonizat cu restul incaperii, dar in combinatia potrivita isi vor impune amprenta in camera. Stickerele de perete colorate sunt excelente pentru camera de zi, vor destinde atmosfera si vor imbogati paleta de culori.

4. Decorati camera copiilor si aveti nevoie de putina inspiratie?

Aveti varianta unor stickere de perete pentru copii, simple, care se pot schimba cu timpul pe masura ce copilul creste sau isi pierde interesul. De fapt, doua sau mai multe stickere pe un singur perete in camera copiilor pot alcatui o imagine care sa stimuleze imaginatia copiilor ani de-a randul. Vaporasul sau masinuta hippie sunt cateva simple exemple, fara incarcatura emotionala:

5. Stickere de perete pentru dormitor si nu numai

Puteti opta pentru arta contemporana sau alte modele simple, aproape orice varianta este una buna. Asta deoarece dormitorul este un spatiu intim, unde nu trebuie sa rasfatati decat doua gusturi, al tau si al sotiei/sotului. Modelele de mai jos sunt cele care ne-au tras noua cu ochiul, dar in cazul stickerelor de perete pentru dormitor fantezia nu ar trebui sa aiba limite:

6. Putina aroma strop cu strop

Alege mini-stickerele pentru prize sau intrerupatoare si ai transformat un obiect inert, trecut cu vederea, intr-un obiect viu care te surprinde. Isi vor pierde aspectul tehnic, dar nu si utilitatea; isi vor pierdea inertia dar vor castiga gust si culoare. Am ales trei exemple:

7. Pentru indrazneti care cauta efectul WOW

Aceste stickere de perete fac parte dintr-o sectiune dedicata electrocasnicelor si obiectelor sanitare. Cu putin imaginatie stickerele de perete pot fi lipite pe obiecte de mobilier, masini de spalat vase, frigidere, sau de ce nu, pe rezervorul vasului de toaleta. V-am pregatit cateva exemple de astfel de stickere folosite cu alta destinatie ca sa nu credeti ca imaginatia ne-a luat-o pe cai gresite:

8. In completarea diverselor decoratiuni de sarbatori vin stickerele simbolistice

Sub forma de reni, oua de Paste, sau Mos Craciun, stickerele de perete pentru sarbatori vor imbogati peisajul de sarbatoare din caminele noastre, in acelasi timp oferind un aer modern. Majoritatea stickerelor sunt foarte usor de dezlipit, asadar nu va faceti griji in privinta inlocuirii lor la finalul sezonului.

Mai ai nevoie de cateva idei? Arunca o privire aici.