Trolerul 55x40x20 scos pe tușa de WizzAir

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:”Cambria Math”; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; margin-top:0in; margin-right:0in; margin-bottom:8.0pt; margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} a:link, span.MsoHyperlink {mso-style-priority:99; color:#0563C1; mso-themecolor:hyperlink; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; color:#954F72; mso-themecolor:followedhyperlink; text-decoration:underline; text-underline:single;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:”Calibri”,sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:8.0pt; line-height:107%;} @page WordSection1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} –>

Nu vrem să facem reclamă ascunsă sau negativă, dar știm cu toții care companie aeriană lowcost are o plăcere in a modifica periodic dimensiunile bagajelor acceptate la mână in avion. Vorbim aici strict de bagajul de mână, nu de cel care il trimitem la cală si de a cărui soartă ne ingrijorăm mereu.

Strictețea personalului de la porți inainte de imbarcare ne-a pus nu o data pe noi sau pe vecinii noștri  de suferință, in ipostaze mai putin plăcute. Situații in care oamenii iși indeasă cu frică bagajele la măsurat in piesa aceea roz care părca se micșorează sub ochii lor, sau situațiile in care isi desfac bagajele cu disperare poate-poate vor reuși să așeze mai bine lucrurile impachetate (mai bine decat acasă), sunt arhicunoscute de toată lumea și fac parte din peisajul de dinainte de imbarcare. De fapt, daca te duci in aeroport și nu vezi aceste imagini, te cuprinde spaima și ai impresia că nu ai nimerit poarta corectă și vei pierde avionul.

Vom cita puțin aici digi24 și o să vă spunem că WizzAir a modificat de la 1 noiembrie 2018 dimensiunea maximă admisă pentru bagajul de mână, mai exact noile dimensiuni acceptate fiind 40x30x20cm și greutatea maxima 10 kg.

Așadar trolerul 55x40x20 care il foloseați până acum vă va fi util doar dacă achiziționati WIZZ Priority, caz in care acesta poate fi folosit suplimentar pe lângă cel de bază acceptat de 40x30x20.

Când alegem un troler, mai ales in cazul in care avem de respectat asemenea standarde, trebuie să tinem cont de faptul ca roțile trolerului pe cât ne sunt de utile la transport, pe atât de tare ne incurcă la imbarcare când este verificată dimensiunea bagajulului. Așadar e important ca roțile să fie cât mai mici pentru ca trolerul să se incadreze in dimensiunile 40x30x20cm, dar să isi păstreze funcționalitatea.

Dorim să vă prezentăm o pereche de trolere (pentru bărbați si femei deopotriva) pe dimensiuna 40x30x20, sau pe aproape, cu condiția să fie acceptate la imbarcare.

Fiind mai mult o necesitate decat un moft, am evitat produsele scumpe, și ne-am oprit la cele mai puțin scumpe; nu vrem să zicem ieftin pentru că ieftin de multe ori este asociat cu calitate scăzută. Am incercat să acordăm cât mai multă importanță funcționalității și prețului, mai pe românește “ieftin și bun”, și am găsit o gama draguță la dimensiunile impuse de 40x30x20, care incorporează câteva trolere pentru doamne și domni. Ne-a plăcut in special robustețea și rezistența pe care o prezintă, impreună cu paleta foarte simplă dar superbă de culori; combinate intr-un preț mai mult decât accesibil.

Preț     Preț

  • Troler acceptat de catre companiile aeriene LOW COST
  • Cadru rezistent
  • Roți rezistente și silențioase pentru o manevrare ușoară
  • Mâner telescopic ajustabil
  • Două buzunare frontale
  • Buzunar interior cu fermoar
  • Mâner superior
  • Dimensiuni: 42x30x17 cm

Acestea sunt exemplele alese de noi, dar puteți vedea gama completă accesând linkul de mai jos.

Gama completa trolere de mici dimensiuni care respecta dimensiunile 40x30x20.

Zboruri line!